ICT OPLOSSINGEN
EN MAATWERK VOOR
WEB, CLIENT & MOBILE

Uw innovatieve
en betrouwbare
ICT partner

DIALOOG,
HELDERE AFSPRAKEN
& RESULTAATGERICHT

Niet de techniek
maar de oplossing
staat centraal

BENUTTEN VAN RECENTE
TECHNOLOGIEEN VOOR
HOOGSTAANDE OPLOSSINGEN

Waarbij de flexibiliteit
en onderhoudbaarheid
hoog in het vaandel staan

Clear IT Consulting

Samen met haar klanten ontwikkelt Clear IT Consulting moderne en innovatieve applicaties voor web, client en mobile. Clear IT Consulting is expert in het bepalen en vertalen van requirements naar een gebruikersvriendelijke applicatie op vrijwel ieder gewenst platform. Gebruikers beschrijven het proces en bepalen de uiteindelijke werking, Clear IT Consulting zorgt voor de ontwikkeling en hosting van de applicatie. Niet de techniek, maar de oplossing staat centraal.

Projecten

De ruime ervaring van de professionals van Clear IT Consulting vertaalt zich in een iteratieve projectaanpak waarbij vanaf dag één intensief wordt samengewerkt met de uiteindelijke gebruikers. De aanpak kenmerkt zich door intensieve kennissessies waarbij gebruikers en ontwikkelaars requirements en de ontwikkelrichting bepalen.

Services

Ontwikkelde webapplicaties kunnen door Clear IT Consulting worden gehost in een private cloud omgeving. De professionals van Clear IT Consulting verzorgen het (preventief) onderhoud en de upgrades van de IT-architectuur en ontzorgen daarmee klanten en gebruikers. De cloud services van Clear IT Consulting zijn betrouwbaar en veilig doordat slechts gebruik wordt gemaakt van bewezen technologieën voor authenticatie en security.

Innovatie

Het succes van een applicatie is voor een groot deel afhankelijk van het vermogen te blijven innoveren. Clear IT Consulting benut zoveel mogelijk recente technologieën om efficiëntie en onderhoudbaarheid te waarborgen en gebruikerservaring te optimaliseren. Innovatie is echter geen doel, maar slechts een middel.

Referenties

Barker Tilly Berk
Viaware B.V.
Bacardi Martini
W&R Plastics
Saxion Hogescholen
Menzis
Bacardi Martini