Onze klanten

Barker Tilly Berk

Baker Tilly Berk

“Clear IT Consulting is een prettige partij om mee samen te werken.”

Voor ons ontwikkelde Clear IT Consulting een elektronisch workflow dossier ter ondersteuning van twee bedrijfsprocessen: Controle van jaarrekeningen en Samenstellen van jaarrekeningen in combinatie met het opstellen van de fiscale aangifte. Wat opviel in beide projecten was de doelgerichtheid, goede communicatie, flexibiliteit en de betrouwbaarheid van de consultants en het eindproduct. Alle wensen worden door Clear IT Consulting steeds kritisch beoordeeld op noodzakelijkheid en haalbaarheid.

Inmiddels worden beide applicaties naar volle tevredenheid door enkele honderden medewerkers van Baker Tilly Berk gebruikt. Op dit moment wordt gekeken naar voortzetting van de samenwerking met Clear IT Consulting. Het is onze intentie om daar waar mogelijk onze processen te digitaliseren en te automatiseren met Lotus Notes. Clear IT Consulting is in dat verband een logische partner.

Viaware B.V.

Viaware

"De professionals van Clear IT Consulting zorgen voor ontwikkeling, onderhoud en hosting van onze IT oplossingen."

Viaware ontwikkelt IT oplossingen voor de plastics industrie. Clear IT Consulting is daarbij onze vaste IT leverancier. Samen met hen ontwikkelden we oplossingen voor diverse Europese klanten, waaronder www.matrixcalculation.eu en www.focos.eu. Behalve voor de realisatie en implementatie is Clear IT Consulting verantwoordelijk voor de hosting en het beheer van de webapplicaties.

De consultants van Clear IT Consulting blijken keer op keer prima in staat processen en vraagstukken te doorgronden en te vertalen naar werkende oplossingen. Tijdens iedere iteratie blijven ze kritisch als het gaat om de oplossingrichting en de complexiteit. Dit komt de kwaliteit en de onderhoudbaarheid ten goede en dat is belangrijk voor iedere webapplicatie.

Bacardi Martini

Bacardi Martini

“Clear IT Consulting is een open, eerlijke, betrouwbare en professionele IT partner op het gebied van IBM Software.”

Binnen Bacardi Martini B.V. wordt IBM Notes voor e-mail en voor diverse applicaties gebruikt. Zo worden binnenkomende facturen gedigitaliseerd via IBM Notes aangeboden aan tekeningsbevoegden om ze vervolgens te uploaden naar het ERP systeem. Daarnaast hebben we diverse formulierstromen geautomatiseerd met IBM Notes oplossingen. Het meest recente project leverde een applicatie op voor het afhandelen van projecten en promoties.

De consultant van Clear IT Consulting is kritisch en denkt al in de definitiefase van een project goed mee. De iteratieve wijze van ontwikkelen spreekt ons zeer aan en de opgeleverde software is steeds van hoge kwaliteit. Bovendien worden we regelmatig op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IBM Software.

W&R Plastics

W&R Plastics

"De consultants van Clear IT Consulting zijn betrouwbaar, integer en flexibel. Ze weten onze ideeën prima te vertalen naar de praktijk en denken altijd kritisch mee.”

Op dit moment bouwen we samen met Clear IT Consulting aan een Document Management Systeem. Een goed en betrouwbaar DMS wordt in onze branche steeds bedrijfskritischer, mede door strengere wetgeving. Clear IT Consulting bouwt aan een klantportaal waarmee de diverse juridische documenten aan onze klanten ter beschikking worden gesteld.

De DMS module zal aansluiten bij onze ERP omgeving die door Clear IT Consulting is ontwikkeld en geïmplementeerd (ERM). ERM is de afgelopen jaren door één van de consultants van Clear IT Consulting gerealiseerd en reeds enkele jaren in business.

Saxion Hogescholen

Saxion

"Sinds de oprichting van Clear IT Consulting in 2008 maken we gebruik van hun diensten. Ze zijn betrouwbaar, deskundig, professioneel en prettig om mee samen te werken. De kwaliteit van de opgeleverde applicaties is goed en de software wordt binnen de planning opgeleverd.”

De IT van Saxion steunt voor een belangrijk deel op software van IBM en Notes. Vanuit het verleden ken ik de mensen van Clear IT Consulting goed. Het is dan ook prettig dat ik op hen kan terugvallen op het gebied van kennis en capaciteit.

Voor de bibliotheek van Saxion heeft Clear IT Consulting in 2009 een web applicatie ontwikkeld, die scripties publiceert door middel van een harvester. De bron van de harvester wordt gevormd door Domino Document Manager. Hierbij is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken die IBM Notes/Domino op dit moment biedt: Xpages. De opdracht is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Menzis

Menzis

"Ik werk al jaren samen met Clear IT Consulting. Mijn ervaring is dat de consultants deskundig en communicatief vaardig zijn. Je wordt serieus behandeld en ze denken mee.”

In het verleden was Clear IT Consulting verantwoordelijk voor het onderhoud van Zotoweb, een webapplicatie voor wachtlijstinzage door zorginstellingen. Clear IT Consulting was daarnaast nauw betrokken bij de realisatie van de applicatie en pleegt nog veelvuldig onderhoud door regelmatig terugkerende wetswijzigingen.

Voor Menzis is Clear IT Consulting een vertrouwde partij met veel kennis van IT. Hun servicegerichtheid spreekt tot de verbeelding.

Techniplast Projects

Techniplast Projects

  • België
  • Web Design & Development

"Ik ben zeer tevreden over de oplossing en de medewerkers van Clear IT Consulting in het algemeen. Ze denken mee en staan altijd voor je klaar.”

Techniplast werkt sinds 2008 tot volle tevredenheid met een aantal standaard applicaties van Clear IT Consulting. De voordelen de applicaties als professionele totaaloplossing biedt zijn duidelijk. De communicatie verloopt gestroomlijnd, de applicaties zijn gebruikersvriendelijk en innovatief en de kosten relatief laag.

Alle communicatie met relaties ligt vast in een CRM applicatie, declarabele uren, rapportages en facturen in het PMS en met behulp van het CMS van Clear IT Consulting beheer ik een aantal websites. En dat allemaal vanuit één vertrouwde applicatieomgeving.

Door een vaste maandelijkse factuur weet je waar je aan toe bent en hoef je niet groot te investeren in hard- en software. Je lift mee op de ontwikkeling van de applicaties en bepaalt zelf mede de richting. Er wordt naar je geluisterd.

Service

  • Advies
  • Ontwerp & Architectuur
  • Bouw & Implementatie
  • Hosting
  • Onderhoud & Beheer
  • Support

Contactgegevens