Advies

Wij geloven dat IT een directe bijdrage moet leveren aan het steeds verder optimaliseren van uw bedrijfsvoering. Wij kunnen u adviseren over IT-gerelateerde vraagstukken waarbij steeds uw belang voorop staat. Of het nu gaat om technologie, applicatieontwikkeling of systeemimplementatie, wij kunnen u adviseren.

Ontwerp & Architectuur

Wat is voor u, als klant, de beste IT-architectuur? Een cloud oplossing, of toch maar on premise? En hoe kunnen we de verschillende applicaties met elkaar laten praten? Dit zijn vraagstukken waar we dagelijks mee te maken hebben. Er is nooit een kant en klare oplossing. Daarom is het van belang dat we samen in een vroeg stadium over het ontwerp en de architectuur nadenken.

Bouw & Implementatie

Tijdens ieder project gaan we steeds op zoek naar de optimale mix tussen bestaande en innovatieve IT. Stabiliteit en performance zijn daarbij net zo belangrijk als gebruikersvriendelijkheid en onderhoudbaarheid. Wat is de doelgroep van de applicatie? Op welke devices moet de applicatie beschikbaar zijn en welke eisen stellen we aan de beschikbaarheid van de oplossing? Vragen die we samen met klanten beantwoorden voorafgaand aan ieder project.

Hosting

Een succesvolle implementatie houdt niet op bij de ontwikkeling en het onderhoud van een applicatie. De beschikbaarheid van de applicatie, evanals de performance, bepalen voor een groot deel de gebruikerservaring van een IT-systeem. Het inrichten en onderhouden van een applicatie server omgeving vergt veel kennis van onderwerpen als operating system, server technologie, security en cloud. Laat daarom uw applicatie omgeving hosten op één van onze web-applicatie servers en laat ons het werk doen.

Onderhoud & Beheer

Eén van de kritische succesfactoren voor een succesvolle en blijvende acceptatie van een IT-systeem is de flexibiliteit van de oplossing. Zowel technisch als functioneel. Laat uw applicatie omgeving door ons beheren zodat u verzekerd bent van regelmatig (preventief) onderhoud en de laatste updates. Laat ons de randvoorwaarden creëren, zodat we samen kunnen blijven innoveren.

Support

Als één van uw applicaties een gebrek vertoont of een aanpassing vereist, verwacht u een snelle reactie van uw support afdeling. Een late of incorrecte reactie zorgt voor ergernis bij gebruikers en kan leiden tot verlies van productiviteit en verminderde acceptatie.
Neem contact met ons op om te horen hoe wij dit samen met u gaan voorkomen.

62700

Coffee's Drunk

12540

Working Hours

363660

Smiles

1241460

Lines Of Code